Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IsoverMT2[PL][Hamachi]

bajorz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takiego neta z UPC miec i stawia byle jaki serwer , zrób coś porządnego a bedziesz mial wiecej osob niz na niektorych dedykach

Na razie nie polecam

Opublikowano

mógłby dać ktoś te pliki żeby było widać eq +10/11/12 wiem ze taka paczka istnieje wiec proszę o linka

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Jak zwykle nie chce się rozwinąć "Od Autora"

Prosze, Tu Masz Od Autora :

Cos wiecej o serwie. Serwer 24/7 nie tak jak inne serwery ze tyko pisza ze 24/7.

Bony wchodza odrazu maxymalne.

Bony:

Max HP: 3500

Max PE: 500

Staty"int itp": 15

Kryt, przeszywa: 15

Silny ludzi: 15

Dt, Grota itp: 20

Abs: 20

Na serwerze są też 6/7 lecz bony nie wchodzą na klasy tylko do expa.

6/7:

Staty"int itp": 10

Kryt, przeszywa: 10

Wartość ataku: 150

Potwory: 10

Serwer jest zrobiony pod exp.

Max lv: 127 będziemy co jakiś czas zwiększać lv.

Max stat: 95

Nowych mapek na razie niema, pierścień TP przenosi do Groty V2 a starzec obok handlarki różności przenosi nas do komnaty smoka.

Ze Umiejętnościami jest tak ze można wbijać samemu jak ktoś chce mieć od razu od 5 poziomu Umiejętności P niech się kieruje do Sury stoi on w M1.

Ulepszacze takie jak Szkaty blasku księżyca dropią w krainie gigantów, Te szkaty są potrzebne na epiki +10, 11, 12.

Lecz można tez je otwierać gdyż lecą z nich Kamienie Dusz +8!

Na dniach mam zamiar dodać jakieś mapki, Wierzchowce i Clienta skończyć. Za nie długo powstanie forum serwera więc wszystkie pomysły, uwagi bugi będziecie mogli pisać tak.

UWAGA! Jeśli nie podoba ci się ze serwer hamachi zrobiony pod exp to po prostu opuść temat i nie komentuj.

Serwer jest zrobiony z myślą o graczach którzy mają dość 4Funa.

W łatce jest 16 virów ale nie są one grożne mi przynajmniej nic nie robią na kompie, anty wirus też ich nie wykrywa więc gówno wam zrobią więc nie macie się czego bać. Oczywiście łatke wklejamy do Clienta 2010!

Forum Serwera:

http://www.isovermt2.pun.pl/

Pozdrawiam!

Mój Komputer:

Procesor: Intel Core i5-7600k, COOLER: NOCTUA NH-U12S, Płyta Główna: ASUS PRIME Z270-A, Karta Graficzna: MSI NVIDIA GEFORCE GTX 1070 GAMING X, RAM : 2X8GB CORSAIR VENGEANCE 3000MHZ DDR4, ZASILACZ: EVGA SUPERNOVA 650W G3 FULLY MODULAR, OBUDOWA: COOLERMASTER MASTERBOX LITE 5, DYSKI: SSD 120GB, HDD 2TB

Opublikowano

sorry ze był off ale miałem po ressie problem z hamachi. Pisało że nie może się połączyć ze silnikiem.

Opublikowano

Gorszej pustki na serwerze to nigdy nie widziałem.

Sądzę, że jak zmieniłbyś pliki to wbiło by więcej ludu.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Gorszej pustki na serwerze to nigdy nie widziałem.

Sądzę, że jak zmieniłbyś pliki to wbiło by więcej ludu.

Zmieniam wszystko powoli

Opublikowano

Serwer juz wystartował Musicie robic konta od nowa przepraszam za to bardzo ale stawoaliśmy cały serwer od nowa teraz juz niema zadnego gotowca wszystko to pomysl administracji i na tym sie nie skonczy bo bedziemy go dalej ulepszac! Zapraszm do skladania podan na admina, podanie mozna zostawic na naszym forum wymienionym wyzej! "Od Autora" Takze aby zagrac musicie pobrac nowego lanchera.

Opublikowano

Server zapowiada się ładnie tylko dodaj ten zwój żeby zamienić potem klase np z body na mentala przydał by się :|

15963tata556.png
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...